Udgivet i Skriv en kommentar

Reduce Reuse Recycle

Antik og Genbrug.dk - Reduce Reuse Recycle

REDUCE REUSE RECYCLE eller miljøvenlig med sjæl.
Antik og Genbrug er grønt, miljøvenligt og er med til at forhindre CO2 udslip.

En af grundene til at mange er blevet mere opmærksomme på at genbruge frem for hele tiden at købe nyt, er den stigende miljøbekymring. Vi bliver hele tiden mindet om klimaforandringerne, der kan få store konsekvenser for vores planet, ja og os selv, hvis vi ikke begynder at leve endnu mere miljøvenligt.
Genbrug betyder også at bevare rødder til fortiden og dens smukke håndlavede ting som fortæller om mennesker og følelser.

Når vi genbruger, skåner vi miljøet, da vi istedet for at smide noget gammelt ud, genanvender det forhenværende nye, gamle og antikke.

Genbrug og genanvendelse er indledningen til en moderne forbrugerkultur. Det har vi danskere taget til os i dagligdagen – ja det meste af verden har aldrig haft mere fokus på genbrug og genanvendelse end nu. Og det er ikke kun miljøet med affaldssortering, affaldspolitik, husholdningsaffald, genbrug, behandling af affald, men også i vore genbrugs køb af møbler og ting.

Vi har alle ansvaret.

Hvis vores tøj, møbler, ting og sager skal være bedre for klimaet og miljøet, er det både forbrugere og producenter, der skal tage affære.

Som vi ser det i Antik og Genbrug APS, er det et fælles ansvar. Producenterne kan gøre en del i forhold til at tage ansvar for produktionens forskellige faser og reducere CO2 belastningen af miljø og klima.

Os forbrugerne kan efterspørge de varer, der er mere miljøbevidste, så producenterne kan se, at der er et marked for det.

REDUCE REUSE RECYCLE eller miljøvenlig med sjæl – Uden at blive religiøs, men at være en fornuftig genbruger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *